FAQ

In ieder flesje past een geurtje en daarom hebben wij voor alle vragen een antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de geurtjes 

Zijn alle geuren origineel?

Alle geuren die wij aanbieden zijn origineel. Deze geuren zijn ingekocht bij officiële verkooppunten of bij de merken zelf. Parfumproberen heeft op geen enkele wijze een relatie met het merk. 

Zijn de hoeveelheden in de fles de exacte hoeveelheden?

Alle hoeveelheden op de website zijn schattingen. Daarom kan de exacte hoeveelheid afwijken. Uiteraard hebben wij ons uiterste best gedaan om de beste schatting te geven.

Waarom worden de flessen deels leeg verkocht?

Een deel is door ons gebruikt en nu is het restant opzoek naar een nieuw huisje. De hoeveelheid die mist uit de fles is door ons op een professionele manier uit de fles gehaald. Hierdoor is de sprayer ongebruikt en hygiënisch. 

Hoe worden de geuren bewaard?

Alle geuren staan in een donkere ruimte die koel blijft. Dit is om ervoor te zorgen dat de geuren de ideale omstandigheden hebben en zo goed mogelijk bewaard blijven.

Wat is een batchnummer?

Alle geuren worden in “batches” gemaakt bij de fabrikant. Deze geuren worden voorzien van een batchcode, zodat je weet wanneer de parfum is gemaakt.

Wat is het verschil tussen Niche en Designer?

Designer geuren zijn gemaakt door bedrijven in de designerwereld en focussen niet specifiek op geuren. Denk hierbij aan merken zoals: “Chanel, Dior, Prada etc.”. Nichemerken focussen zich alleen op de parfumerie. Nichegeuren zijn duurder door het gebruik van duurdere ingrediënten, exclusiviteit en de kunst achter de geur. Nichemerken zijn bijvoorbeeld: “Creed, Parfums de Marly, Amouage”.

Waarom zijn sommige designer geuren duurder?

Merken zoals Dior, Bvlgari, Tom Ford etc. hebben een eigen privélijn. Hier experimenteren de merken met duurdere ingrediënten, unieke combinaties en andere parfummakers. Dit is de nichekant van de designermerken en daarom zijn deze geuren duurder.

Verstuivers

Van welk materiaal zijn de verstuivers gemaakt?

De verstuivers zijn van glas gemaakt

Betalingen

iDEAL

Betaal met iDEAL 

PayPal

Betaal met PayPal (Extra kosten €0,45 + 3.4%)

Directe bankoverschrijving

Direct overschrijven naar onze rekening NL13KNAB0404670091 ter naam van Parfumproberen.

Bancontact

Betaal met Bancontact 

Ik heb betaald, maar nog geen bevestiging ontvangen?

Ons systeem kan soms langer doen over het verwerken van een betaling. Je ontvangt binnen 2 uur de bevestiging. Controleer ook of het geld is afgeschreven van jouw rekening.

De betaling is mislukt, wat nu?

Als de betaling is mislukt, dan kan je in jouw account bij bestellingen alsnog de betaling regelen of de order annuleren. Bij vragen, neem contact op met onze klantenservice.

Ik heb de verkeerde betaalmethode aangeklikt

Annuleer de gekozen optie en ga naar jouw account -> bestellingen. Daar staat nu een bestelling die nog betaald moet worden. Vanuit daar kan je een andere betaalmethode kiezen om jouw order alsnog te betalen.

Bestellingen 

Ik heb meerdere orders geplaatst op één dag

Als er meerdere orders op één dag zijn geplaatst, dan stoppen wij alle orders in dezelfde verzendverpakking. Zo houden we moedernatuur ook tevreden. Als de gezamenlijke waarde boven de €75 is, dan krijg je een gratis Track & Tracé.

Ik weet niet wat voor geur ik wil, kunnen jullie helpen?

Als je persoonlijk advies wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Laat ons weten waar je van houdt of waar je ongeveer naar opzoek bent, dan gaan wij samen kijken naar welke geur het beste bij jou past.

Ik heb een specifieke wens voor mijn bestelling 

Moeten wij iets speciaal doen met de order? Bijvoorbeeld ons merk van de verpakking afhalen, zodat het een verrassing blijft, beschrijf dit dan bij notities in jouw winkelmandje. Dan gaan wij voor je aan de slag. Is de wens niet mogelijk, dan zullen wij contact met jou opnemen.

Ik wil nog een geurtje toevoegen, kan dit?

Als je nog een geurtje aan jouw bestelling wilt toevoegen, plaats dan een nieuwe bestelling. Wij voegen alle orders samen. Gekozen voor een betaalde Track & Tracé? Meldt dit dan in de nieuwe order. 

Verzenden

Alle informatie kan gevonden worden op deze pagina.