Terug van weggeweest

Na een lange tijd uit de lucht te zijn geweest ben ik blij om terug te zijn met een nieuw concept. Het verkopen van gebruikte flessen parfum. Ook ga ik terug naar mijn roots en mij meer focussen op het produceren van content over parfum. Ik wil daarom dit platform gaan gebruiken om mijn Youtube kanaal te promoten, eigen blogs te schrijven over parfum en een community te starten over deze prachtige hobby. Op de website zullen eerst de flessen die gebruikt zijn voor Parfumproberen verkocht worden. Voor de mensen die mijn Youtube video niet hebben gezien, ik ben achter de schermen bezig met een aantal nieuwe concepten. Langzaam maar zeker zal ik jullie gaan vertellen waar ik allemaal mee bezig ben. Tot die tijd, kijk rond of er iets in de collectie zit waar jij blij van wordt, houdt de blogs in de gaten voor parfumnieuws, laat mij weten wat voor content jullie willen en ik ruik jullie allemaal in de volgende post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *