Verzending en levering

Verzendopties

Track & Tracé

Jouw pakket wordt afgegeven aan PostNL met een Track & Trace. Je ontvangt via de mail de Track & Tracé, zodat je ten alle tijden weet waar jouw pakketje is. Deze optie is 6,95 en voor orders boven de 75 euro gratis. 

Brievenbuspakketje

Jouw pakket wordt in een bubbelverpakking naar je opgestuurd en past door je brievenbus. Hierdoor hoef je niet thuis aanwezig te zijn. Hiervoor is geen Track & Tracé. Indien pakket groot is en brievenbuspakketje is geselecteerd, upgraden wij de verzending naar Track & Tracé. 

Verzekerde Track & Tracé (België)

Jouw pakket wordt verzekerd over de grens verstuurd. Deze optie is gratis vanaf €150. Los kost deze optie €15,95.

Vragen over verzendingen en leveringen

Is het mogelijk om het pakket op te halen?

Het is niet mogelijk om het pakket op te halen. 

Hoe zit het met zondag en maandag leveringen?

Als je in het weekend een bestelling doet, dan wordt jouw bestelling maandag op de post gedaan. Dit komt omdat er in het weekend geen post wordt opgehaald. Jij ontvangt jouw pakketje dan binnen 2 werkdagen vanaf maandag.

Mijn pakket is nog niet geleverd na 2 dagen, wat nu?

Het kan soms langer duren met verzendingen, denk aan overmacht, meteoorinslag of dat een pakketje zoek raakt. Dit kan natuurlijk gebeuren. Mocht je na 5 werkdagen nog niks gehoord hebben, neem dan contact op met onze klantenservice..

Mijn pakket is beschadigd aangekomen, wat nu?

Wij doen ons uiterste best om jouw pakket zo veilig mogelijk bij jou thuis te krijgen. Mocht het zo zijn dat het pakket toch beschadigd is, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Dat kan door een mail te sturen naar klantenservice@parfumproberen.nl of via deze link.

Wat krijg ik precies binnen?

Je ontvangt van ons een pakket met daarin jouw bestelling knus ingepakt. De factuur zit er niet bij, die heb je al via de mail ontvangen. 

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Momenteel in zowel Nederland als in België. 

Hoe zit het met feestdagen?

Op feestdagen wordt er geen post geleverd en geen post opgehaald. Jouw pakketje loopt dan een lichte vertraging op.

Ik heb een verkeerd adres opgegeven?

Als je een verkeerd adres hebt opgegeven, neem dan direct contact met ons op. Als je pakket al verstuurd is, dan kunnen wij deze ook niet meer achterhalen. Controleer daarom altijd jouw gegevens.